Resultat från finalen av ‘The Ultimate Fighter’

I går gick finalen för UFCs realityshow ’The Ultimate Fighter’. Även andra matcher gick på galan och bland annat mötte Ken Shamrock Rich Franklin.

ResultatRich Franklin slog Ken Shamrock på TKO, 2.44 i första rondenForrest Griffin slog Stephan Bonnar på poäng efter full tid och blev ‘The Ultimate Fighter’ i den lätta tungvikten. Matchen var så bra att båda de tävlande fick kontrakt med UFC.Diego Sanchez slog Kenny Florian på TKO, 2.49 i första ronden och blev ‘The Ultimate Fighter’ i mellanvikten.Sam Hoger slog Bobby Southworth på enhälligt domslut efter full tidChris Leben slog Jason Thacker på TKO, 1.35 i första rondenJosh Koscheck slog Chris Sanford på TKO, 4.21 i första rondenNate Quarry slog Lodune Sincaid på TKO, 3.17 i första rondenMike Swick slog Alex Schoenauer på KO, 0.20 i första rondenAlex Karalexis slog Josh Rafferty på KO, 1.40 i första rondenI går gick finalen för UFCs realityshow ‘The Ultimate Fighter’. Även andra matcher gick på galan och bland annat mötte Ken Shamrock Rich Franklin.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer