Okategoriserade

Sponsrad: MMA och betting – så lyckas du

De senaste åren har MMA fått allt större genomslag i Sverige – något som inte undgått bettarna. En anledning till detta är troligtvis att sporten innehåller fler möjliga utfall och händelser än i andra populära betting-sporter, till exempel fotboll och trav. I en MMA-match kan du självklart spela på något av de många utfallen. Vem vinner? I vilken rond? På vilket sätt?

Betting är delvis ett sätt att förhöja sportupplevelsen och spänningen, men alla har givetvis målet att vinna pengar på sina tips. För att bli en framgångsrik spelare är det viktigt att ha koll på hur man maximerar sin potentiella vinst.

Välj rätt spelbolag

För att få ut det mesta av ditt spelande krävs att du väljer rätt spelbolag. Många svenska bolag erbjuder stort utbud av spel på MMA i de stora matcherna. Eftersom utbudet är stort kan det vara en bra idé att ta hjälp av en jämförelsesajt när man ska hitta en spelsajt som man vill använda sig av.

Även jämförelsesidor finns det gott om, men är det spel du vill jämföra ska du kolla efter just det. En aktör som satsar mycket på just spel och betting är Gambling Cabin, utöver hjälp att hitta en spelsajt får du här även speltips och andelsmöjligheter.

Utbudet

En av de viktigaste faktorerna när du väljer spelbolag är att titta på utbudet. Här skiljer sig många spelbolag åt. Vissa bolag satsar stort på MMA och ger dig därför möjlighet att spela på allt du kan tänka dig. Andra bolag har ännu inte hakat på trenden. Att ha ett stort utbud av spel att välja på genererar större chanser att vinna.

Bonusarna

När du väl hittat det spelbolag som erbjuder ett utbud som passar dig är det även viktigt att jämföra bonusar. Även här skiljer sig bolagen åt. Många spelbolag erbjuder en välkomstbonus. Den viktigaste skillnaden att hålla koll på är vilket omsättningskrav bonusen kommer med. Är omsättningskraven för stora tar det lång tid innan dina eventuella vinster blir till faktiska pengar.

Oddsen

Oddsen på de olika sidorna skiljer sig åt i de flesta fall. Dessa påverkas dels av oddssättarnas åsikter och dels av hur andra bettare valt att spela. Trots att oddsen ofta bara skiljer några få decimaler kan dessa innebära stora pengar över tid. Att hitta bäst odds är nästan en egen sport i dag, och reglerna är enkla: den som hittar bäst odds vinner.

Kunskap över odds

Många väljer att spela på det spel med lägst odds, då det ju är störst chans att vinna där. Detta stämmer inte. Att välja spel utifrån vad oddsen säger är sällan hållbart i längden. För att maximera chansen att vinna krävs kunskap inom MMA. Att bilda en egen uppfattning om vad som sannolikt händer i matchen är att föredra. Alla som någon gång bettat på MMA vet dessutom att skrällar är de härligaste vinsterna.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer