Nyhet

Lingnoi Promotions lanserar: Muay Thai For Life

Söndagen den 31 oktober är det premiär för Muay Thai For Life – en ny serie med thaiboxningsgalor där några av Sveriges absolut bästa professionella thaiboxare ställs upp mot internationellt toppmotstånd. Förutom svenska mästare som till exempel Nicholas Bryant och Jonathan Larsson så utlovas det mästare från Kanada, Frankrike, Danmark och Norge på fighcardet.

Muay Thai For Life  kommer att arrangeras flera gånger per år i Göteborg, Stockholm och Malmö. Premiären sker i Partille Arena den 31 oktober och biljetterna är redan släppta hos Tickster. Galans huvudmatch blir ett europeiskt toppmöte där Nicholas Bryant från Göteborg ställs mot en topprankad motståndare från Frankrike där det prestigefyllda WMC-bältet står på spel.

Två matcher är hittills släppta till första galan:

Jonathan Larsson från Tullinge Muay Thai som är 2x Svensk mästare möter Mikkel Lund från Danmark som är 5x dansk mästare.
Klara för match är även Robin Sundlöf och Liam Borchelouie. Sundlöf är från Göteborg Muay Thai (Lejonkulan) och har tävlat en del i Thailand.

Borchelouie var SM-finalist 2019 och har mött namn som Kim Falk och Youssef Assiuk.

Sändningens programledare är ingen mindre än den före detta världsmästarinnan i thaiboxning Magdalena Kowalzcyk, som i dagsläget kanske är mer känd som Gladiatorn Athena och som programledare i TV3s Lyxfällan. Med sig som expertkommentator har hon den folkkäre fightern och före detta WMC Europamästare i thaiboxning Martin Akhtar, som har över 100 matcher i thaiboxning och MMA under sitt bälte.

Lingnoi Promotions, som står bakom initiativet Muay Thai For Life, har tidigare arrangerat SM i thaiboxning på Rondo Liseberg, varit inblandad i Bulldog Fight Nights galor i Göteborg och arrangerade nyligen SM i thaiboxning 2021. Arrangören, Patrick Thomsen från Lingnoi Promotions, utlovar en omfattande produktion i en toppmodern arena som kommer sändas via streamingjätten FITE TV. Håll utkik på Lingnoi Promotions sociala medier för att se vilka matcher om avslöjas kontinuerligt under september månad.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer