Nyhet

Superior Challenge 23: Moreno är tillbaka i ännu en tuff match

Moraad Moreno möter Raimondas Krilavicius på Superior Challenge 23 den 25 september på Fryshuset.

Moraad Moreno (pro MMA-rec 3-1-0) gick en riktigt jämn match mot Niko Skonbäck på Superior Challenge 22 tidigare i maj och gick segrande ur mötet via delat domslut. Direkt efter matchen började den populäre stockholmaren träna inför nästa match och förbereda sig för ännu en tuff motståndare.

Raimundas Krilavicius, (pro MMA-rec 5-2-1-1) gick sin första proffs-match 2019, två år före sin svenska motståndare, och hunnit med totalt nio matcher (hans två vinster mot Tomas Bajorinas och Tang He Si, https://www.youtube.com/watch?v=aULbb2Cnn-E, är än så länge inte registrerade på Tapology). Litauern har bakgrund inom Judo och för några år sedan gick han med i Främlingslegionären, men efter några månader insåg han att det inte var ett liv för honom och sökte sig tillbaka till MMA-karriären.

”Moreno är en krigare. Om man tittar på alla hans proffsmatcher så har han bara mött tuffa motståndare och krigat sig igenom alla matcher med ett stort hjärta. Han står inför ännu en svår motståndare som också är hans mest erfarna hittills. Det blir en spännande klassisk striker vs grappler matchning,” säger Babak Ashti, grundaren av Superior Challenge.

Matchen går i Weltervikt -77,1 kg på Superior Challenge 23, den 25 september 2021 på Fryshuset i Stockholm.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer