Nyhet

Camila Rivarola går match på ”Combat Global” i Miami, Florida i morgon fredag (13/8)

Den tidigare Frankrike-baserade sport-modellen, och proffsfightern  (MMA), Camila Rivarola (3-2-1 i matchfacit som proffs), ursprungligen från Stockholm och med en bakgrund som kickboxare, är bokad för en ny match i buren och denna går av stapeln på ”Univision Studios”  i Miami Florida i morgon fredag den 13:e augusti på en gala under promotorföretaget ”Combat Globals” försorg. 

Camila har en seger över Malin Hermansson som amatör 

Den f.d. Bellator-fightern som fightas i de lägre viktklasserna, flugvikt och stråvikt (strawweight), och kommer senast från en seger på ”Zeus FC 4”  i Seoul, Sydkorea i februari förra året då hon vann på en submission (arm triangle) i rond 1 över hemmafightern, Hyerin Kwon. Hon var inplanerad för en match i maj månad men den gick dessvärre om intet p.g.a. strul med dokumentation och papper (Covid /restriktioner m.m.), Rivarola fick tråkigt nog vända på Arlanda (arrangörerna lyckades inte få dit henne). Minnesgoda läsare kanske minns Camila som amatörfighter där hon på IRFA 11 i Stockholm (på Berns) 2017 besegrade populäre Örebro-fightern, Malin ”The Herminator” Hermansson. På galan i Miami-galan är svenskan (Camilla), nu preliminärt bokad att ta sig an sydamerikanskan (Peru), Andrea Soraluz, 2-4-0.

UPPDATERING: När Fighter Magazine messar med Rivarola på torsdagskvällen berättar hon att ett byte av motståndare har skett i sista stund och att hon nu kommer att möta Caroline Gallardo från Chile med ett matchfacit på 4-4-0. Camila berättar också att hon var sjuk under uppladdningen inför denna matchen och fick ta det försiktigt de 10 sista dagarna. Hon mår dock jättebra nu och har hittat tillbaka till sin form.  

Se en längre intervju med Camila från i år  –  ”Dialogiskt #58” i spelaren nedan!

Showen skall gå att se i Sverige via Streamingtjänsten Paramount Plus  

KO-punchern i proffsboxningens weltervikt, Vergil Ortiz Jr boxas i helgen på en gala på DAZN, läs mer om den här! 

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer