ArtikelNyhet

Maria Lindberg blixtinkallad för VM-match i London – möter Savannah Marshall om WBO-titeln på lördag

Före detta världsmästarinnan (IBF)  från Skåne, Maria Lindberg har i dagarna på kort varsel accepterat ett erbjudande om att boxas mot obesegrade (9-0, 7 KO:s) brittiske stjärnan, Savannah Marshall om VM-titeln i mellanvikt (WBO). Brittiskan skulle initialt ha tagit sig an belgiskan Femke Hermans men när en medlem i hennes team drabbades av Covid 19 tvingades hon dra sig ur.

44-årige Maria som har stor rutin på hög nivå och mött många av de bästa i sin viltklass, kommer således få boxas på förmatchprogrammet till Conor Benn vs Samuel Vargas (Copperbox Arena i London). En stor gala i Matchroom Boxings regi. Matchen direktsänds på DAZN i Sverige. Kolla in en intervju med Marias motståndare till helgen på klippet nedan!

Lyssna på senaste avsnittet av Kampsportskanalens Podcast här!

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer