Nyhet

Ambus Magomedov mot Andreas Ståhl nu gratis på FighterTV!

Andreas Ståhl och Abusupiyan Magomedov har haft karriärer i världens största MMA-organisationer. Men för 8 år sedan var de båda nya i ”gamet” när de ställdes mot varandra på en gala i Halmstad. Matchen kan ni nu se på Fighter TV, gratis!

Besegrat Sadibou Sy

Magomedov har fått ett imponerande antal matcher då han sedan starten av sin professionella karriär hunnit med hela 28 olika matcher. Han har enbart åkt på 4 förluster, där den ena kom i Halmstad emot Just Andreas Ståhl. Efter en lång sejour i en drös av mindre organisationer fick han under 2018 äntligen sitt livs stora chans. Han signade ett kontrakt med organisationen PFL och lyckades ta sig långt in i turneringen. Bland annat mötte han svenske stjärnan Sadibou Sy som han också besegrade via ett enhälligt domslut. Därefter har han lämnat PFL, men karriären är fortfarande i full gång. Senaste matchen var i december förra året där han avslutade sin motståndare i andra ronden. Även det i en större organisation, då matchen tog plats på KSW:s gala.

Fightats mot Gilbert Burns

Daniel Ståhl som gick segrandes ur sin batalj mot Magomedov i Halmstad, har varit mindre aktiv de senaste åren. Bara ett år efter matchen i Halmstad blev han klar för UFC, men motståndet var av den tuffaste karaktären. Han ställdes mot Gilbert Burns som precis slogs om UFC-titeln och rutinerade Santiago Ponzinibbio. Han föll kort i båda matcherna och det ledde till att han fick sparken av organisationen. Nu är han dock tillbaka då han om bara en veckas tid går match på Brave CF 47 mot Nursultan Ruziboev. Därför är han högaktuell och ni alla borde ta chansen och se hans stora seger från 2013. Som sagt, nu helt gratis på Fighter TV!

 Du ser matchen här – det enda du behöver göra är att registera ett konto för att få tillgång till matchen men också annat gratismaterial på FighterTv.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer