Nyhet

Om abstinensen för kampsport kickar in finns det en gala att titta på

Det känns kanske tomt med en helg utan UFC på Viaplay eller någon högklassig boxningsgala på DAZN. Men Kampsportsvärlden sover aldrig, pandemi till trots, alltid finns det något att kasta sig över, och det redan i morgon faktiskt, för då kan man ta del av den asiatiska kampsportsorganisationen, ONE FC:s fredagsgala ”Unbreakable 2” som går av stapeln i Singapore på den för oss svenskar behagliga tiden,13:30 – lunch-fighting – helt OK, även om man jobbar.

Denna gala sänds på YouTube, (se nedan) och huvudmatch på den showen är en tungviktsmatch i MMA mellan Italiens, Mauro Cerilli och ryske kraftpaketet Abdulbasir Vagabov, samt i the ”chief support” eller co. main event som det ju brukar kallas, har vi en flugviktsdrabbning mellan Daichi Takenaka från Japan mot brassen, Ivanildo Delfino.
Inte nog med det, ytterligare en tungviktsdrabbning bjuds det på, den mellan Alain Ngalani (Honkong) och senegalesen, Oumar Kane.

Se matchkortet här nedan!

Mauro Cerilli vs. Abdulbasir Vagabov (Mixed Martial Arts Heavyweight) Daichi Takenaka vs. Ivanildo Delfino (Mixed Martial Arts  Flyweight)
Chen Rui vs. Kwon Won Il (Mixed Martial Arts Bantamweight)
Mihajlo Kecojevic vs. Beybulat Isaev (ONE Super Series kickboxing light heavyweight)
Sovannahry Em vs. Choi Jeong Yun (Mixed Martial Arts, Catch Weight of 62.5 kilograms)
Alain Ngalani vs. Oumar Kane (Mixed Martial Arts heavyweight)

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer