ArtikelNyhet

Superfight med tydlig Sverige-koppling avlöper i Flint, Michigan 5:e mars

Före detta dubble OS-guldmedaljören, obesegrade Claressa Shields (10-0) har bokats för en titelenande superfight i superweltervikt (WBC, IBF, WBA och WBO-titlarna är på spel) mot Sverige-bekante kanadensiskan Marie-Eve Dicaire (34). IBF-mästaren på vikten som ju slagit både Mikaela Laurén och Maria Lindberg i titelfighter på poäng.

All womans card på PPV

Fighten som, varit på gång en gång tidigare men som inte blev av (9/5 förra året) kommer att äga rum på Shields hemmaplan i Flint Michigan (Dort Financial Center), är ett PPV-event och kommer enligt boxningsskribenten, Dan Rafael, att vara en s.k. ”all womans card” bara tjejer på programmet, lämpligt nog döpt till ”Superwoman ”. Onekligen en fight som nämnda svenskar kommer att hålla ett vakande öga över.  

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer