Nyhet

Ingen match för Marianne Ahlborg till helgen

Boxningen är normalt en rätt svajig värld, under pandemin, ännu värre förstås,  och efter att ha tagit del dagens tråkiga nyhet, adderas ännu ett ”risk-moment” för eventuellt utebliven match till raden av alla prylar/ skeenden som kan sätta käppar i hjulen för att en fight blir av. Otur, dålig tajming är bara förnamnet. 

Motståndaren fick dra sig ur matchen p.g.a…..

Boxaren Marianne Ahlborg som var planlagd för fight i helgen skriver så här på sociala medier: ”Det är med stor besvikelse jag måste meddela att helgens match blivit inställd då min motståndare visade sig vara gravid. Jag såg verkligen fram emot detta men inget att göra något åt. Nu är det bara träna vidare inför kommande match. Längtar efter att få fightas igen!”

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer