Nyhet

Anthony Yigit medverkar i programmet ”Elitstyrkans Hemligheter på TV4

Senaste nytt om f.d. Europamästaren i boxning, Anthony Yigit är en mix av nyheter. Dels det faktum att han de facto var ”på gång” (föreslogs) mot ingen mindre än Adrien Broner nyligen, men denne tackade nej till en fight mot  honom enligt uppgifter från Yigit själv. Anthony skriver vidare på sin Facebooksida att en match i februari  troligen är vad som gäller härnäst för honom. Någon motståndare eller plats har dock inte spikats ännu men den gode Yigit har andra saker att berätta om.

Idag på Sociala Medier bekräftades nämligen ryktet om att Anthony är en av deltagarna i TV4-programmet, ”Elitstyrkans hemligheter” som har premiär på kanalen den 24:e januari. Då kan man följa den färgstarke proffsboxarens tumultartade resa i det äventyrliga segmentet. Så här skriver boxaren om nyheten på Facebook:

”Nu kan jag med glädje ÄNTLIGEN berätta att jag kommer vara med i TV4 s nya reality-satsning ”Elitstyrkans hemligheter Sverige” och första avsnittet sänds den 24e, kl 20.00! Det ska bli spännande att få se hur produktionen blir men JÄVLAR vad mycket känslor (både bra och dåliga) det var. Kan med säkerhet säga att detta var det bästa, värsta och absolut tuffaste jag varit med om” 

Se en trailer för programmet här undertill!

Foto: Anthony Yigit /Facebook

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer