Nyhet

Thaiboxaren Madeleine Vall Beijner medverkar i Elitstyrkans Hemligheter på TV4

Före detta thaiboxaren, dubble europamästarinnan och flerfaldige svenske mästarinnan, Madeleine Vall Beijner (36) är kampsportare nummer två som kommer att medverka i Programmet ”Elitstyrkans Hemligheter” som har  premiär  TV4 den 24 januari (hennes manlige kollega är boxaren Anthony Yigit). ”Madde” är en atletisk kvinna med utpräglad vinnarinstinkt så att hon handplockades för detta program är inte direkt konstigt. (18 herrar och 18 tjejer har valts ut).  

Minnesgoda kampsportsentusiaster kommer kanske ihåg att nämnde fighter även haft en mindre roll i Hollywoodfilmen ”Wonder Woman” och dito skådisjobb i svenskproducerade Johan Falk-serien, så en viss vana framför kameran (under press) har hon onekligen och definitivt, som sagt,  de fysiska förutsättningarna. Så här skriver hon om  sin medverkan i det kommande programmet på Facebook: 

”Då är det officiellt! Jag är en av de 18 deltagare som genomgår en av världens tuffaste utmaningar under ledning av fyra fd elitsoldater. Prövningarna vi utsätts för kommer från de uttagningstester elitförband är tvungna att ta sig igenom, och jag kan (på min egen bekostnad) försäkra dig om att det här kommer vara värt att titta på! Vi blir pressade till bristningsgränsen både fysiskt och psykiskt, på alla tänkbara sätt. Det första avsnittet har premiär den 24 januari. Sit back and enjoy the ride! ”

Kolla in en trailer för programmet här undertill!

 

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer