Nyhet

Superior Challenge 21: Endast 30 exklusiva ringside VIP-biljetter till galan den 28 november

Ett unikt tillfälle att uppleva MMA på ett alldeles särskilt sätt. Det kommer att bli en oförglömlig upplevelse för de få personer kommer vara på plats. Endast 30 exklusiva ringside VIP-biljetter finns nu till försäljning och Norra Europas största MMA-gala kommer att uppfattas som ett privat event för dessa fåtal besökare.

Förutom denna unika inramning kommer kvällen att bjuda på nervkittlande svensderbyn, titelfight och spektakulära matcher med lokala hjältar och Sveriges MMA-elit som ställs mot internationella motståndare. Allt detta i världens största MMA-bur. Evenemangen vänder sig till personer som vill ta del av en väldigt unik upplevelse och njuta av adrenalinfull, högkvalitativ sportunderhållning med exklusiv känsla.

Ringside VIP-biljetter: Med anledning av lättade restriktioner kring sportevenemang släpper vi 30 st väldigt unika Ringside VIP-biljetter till Superior Challenge 21 och det är först till kvarn som gäller. Superior Challenge 21 kommer att sändas live på Viaplay i norden, TV10 i Sverige och FITE TV globalt.

Hålltider: 19:00 Matchstart

Fight Card: Hittar du här!

Arena: Stockholmsmässan, Mässvägen 1, Älvsjö.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer