Nyhet

Brave39 – Resultat

Här hittar du sammanfattning av Brave39, komplett med resultat och sammanfattning av matcherna. Uppdateras efter hand

Huvudkort:

Giannis Bachar vs. Tahar Hadbi

R1: Hadbi cirklar, söker clinch, Bachar tar sig ut och fortsätter pressa och träffa med hårda lowkicks. Hadbi forsätter samlat cirkla och försöka träffa med avslappnade boxningskombinationer. Bachar träffar meed en vänsterkrok som får Hadbis ben att vika sig lite. Bachar ökar pressen och träffar med fler kombinationer. Avståendet mellan de två minskar successivt. Hadbi blöder ur näsan och har svårare att få Giannis ifrån sig, till han träffar med en hård vänster som får Giannis att backa av lite. Ronden slutar med vild slagväxling i mitten av buren
Vi dömer: 10-9 Bachar
R2: Bägge byter jabbar och kroppsparkar. Hadbis jabb ser lite rappare ut, men Giannis sätter hård press och följer upp med fler slag  och hårdare lowkicks. I mitten av ronden börjar det synas att kroppslagen och lowkicks börjar tära på Hadbi. Tahar söker nedtagning som stoppas. Fin armbåge från Hadbi. Knän och vänsterkrokar från Giannis Bachar. Fler kroppslag från Giannis mot rondens slut men Hadbi ser inte ut att vika sig.
Vi dömer: 10-9 Bachar
R3: Återigen press direkt från Giannis. Double leg från Tahar Hadbi, stoppas efter en del clincharbete. Giannis direkt med hårda lowkicks. Kort clinch, fin armbåge från Hadbi återigen. Hårda kroppslag från Giannis, Hadbi försöker hela tiden sätta fler armbågar. Vänsterkrok skakar Tahar Hadbi men han håller sig på fötterna. Skillnaden i ronden är igen de lowkicks och kroppslag som Giannis sätter.  Hadbi får kort ner Giannis på mattan, 30 sekunder kvar får han återigen ner Giannis. Avslutar med hård GNP.
Vi dömer: 10-9 Hadbi
Resultat: Giannis Bachar

Andreas Gustafsson vs. Miro Jurkovic

R1:Gustafsson rusar in direkt men blir själv nedtagen av Miro med en vältimad doubleleg. Gustafsson låser mer ned än försöker ta sig upp på fötter. Till sist exploderar han upp till fötter, träffar Jurkovic hårt med en höger och får clinchen han söker. Lyckas ta ryggen på Miro och kastar honom till marken. Miro är dock snabb upp på fötterna mot buren, där Gustafsson behåller pressen. Kort armbåge från Gustafsson träffar också dene rent. Jurkovic håller bra blick och letter efter rena slag. Träffar med tre lowkicks men. Gustafsson träffar med korta uppercuts.
Vi dömer: 10-9 Gustafsson i en väldigt jämn rond
R2: Lowkick från Jurkovic, kroppspark från Gustafsson öppnar. Hoppspark (!) från ”Bane”. Miro skjuter men fastnar i en huvud-armkoppling som stoppar nedtagningen och han får en hård höger för besväret. Gustafsson pressar, men kliver in med slag som gör att Miro hinner se de flesta. En tung krok träffar dock. De byter jabbar, båda blir träffade av uppercuts. Hård rak höger träffar för Gustafsson. Jämna slagväxlingar men Gustafsson följer upp dem med lite högre volym. Med en minut kvar söker Gustafsson clinch, får en nedtagning men lyckas inte etablera position. Jurkovic marscherar in sista halvminuten men blir träffad hårdare.
Vi dömer: 10-9 Gustafsson
R3: Gustafsson verkar försöka höja tempot i sista ronden, träffar med några lowkicks och kroppslag. Jurkovic vill tillbaka till sin jabb. Första double leg försöket från Gustafsson stoppas enkelt av Jurkovic. De byter stora mängder slag från nära håll där båda verkar tröttnat på att använda sitt fotarbete. ”Bane” söker clinch men kan inte hålla den någon längre stund. Träffar istället med korta uppercuts, slag som varit väldigt effektiva för Gustafsson hela matchen. Hård högerkrok träffar Jurkovic, men han pressar fram och söker att träffa med knän. Jurkovic dyker men stoppas enkelt. Sista minuten verkar båda trötta men Gustafsson träffar med flera hårda uppercuts vilket får ringdomare  Kevin Sataki gå in och stoppa matchen.
Resultat: Andreas Gustafsson vinner via TKO

Rafael Macedo vs. Tobias Harila

R1:Harila pressar direkt, träffar med en höger, men blir nedtagen av Macedo, träffar med hårt GNP och lyckas få mount. Harila lyckas skapa en scramble och tar sig upp där han träffar med eget GNP från toppositionen. Macedo försöker gå på benlås som ger honom chans att ta sig upp och säkra en andra nedtagning mot Harila och tar hans rygg, Harila lyckas skaka av honom och går genast till anfall med hårda slag och press. Ännu en nedtagning från Macedo avslutar ronden.
Vi dömer: 10-9 Harila tack vare betydligt hårdare och precisa träffar
R2: Harila förföljer direkt Macedo för att skapa slagväxlingar, träffar men Macedo tar ner. Frontspark från Harila verkar göra Macedo illa. En till nedtagning från Macedo när Harila kliver in, men den här gången kommer Harila enkelt upp. Macedo jobbar för fler nedtagningar mot buren, Harila träffar med en armbåge som orsakar en stor blödning från Macedos panna. Macedo försöker cirkla från Harila som marscherar efter. Flygande knä från Harila träffar sista minuten.
Vi dömer: 10-9 Harila, utan nedtagningarna från Macedo hade vi dömt 10-8
R3: – Macedos hörna kastar in handduken mellan ronderna
Resultat: Tobias Harila via TKO (hörnan kastar in handduken)

Felipe Lima vs. Farbod Irannejad

R1:Avvaktande första minut till Lima hoppar in med ett knä, ingen ren träff och blir nedtagen, ställer sig upp för att sedan dra guard. De återvänder till stående fighting. Irannejad träffas av ett knä i skrevet som träffar illa och kräver ett par minuters återhämtning. Iannejad pressar direkt med slag och säkrar en nedtagning mot buren. Aggressivt guardspel låter Lima ställa sig. Lima träffar med ett hoppande knä. Irannejad med fler nedtagningar, men får inget uträttat på marken mot Limas aggressiva guard.
Vi dömer: 10-9 Lima
R2: Irannejad tar mitten av buren och försöker hitta lägen för nedtagningar men blir själv nedtagen av Lima som prioriterar GNP. En giljotin ser ut att vara nära för Lima men Irannejad tar sig ur och lyckas ta sig upp. Ringdomaren pausar matchen för att låta doktorn titta på ett cut över Irannejads öga. De låter matchen fortsätta.  Lima utnyttjar sitt längdövertag för att träffa med slag.
Vi dömer: 10-9 Lima
R3: Ronden börjar med att Irannejad får ytterligare en spark i skrevet som får honom att gå ner på knä men kan snart fortsätta. Aggressivitet från Lima som vill kliva in med sin vänsterkrok. Tunga träffar för Lima och en allt tröttare Irannejad lyckas inte säkra en nedtagning. Farbod Irannejads imponerande haka håller honom genom matchen.
Vi dömer 10-9 Lima
Resultat: Felipe Lima vinner via UD

Sahil Siraj vs. Gregorio Davide La Torre

R1: Sahil öppnar med starka sparkar mot kroppen.. Träffar även med händerna. De la Torre har svårt att hitta sitt avstånd.  Nedtagningsförsök av la Torre, Siraj snabb upp mot buren och tar sig bort. Hård rak vänster från Siraj verkar skaka la Torre. Siraj med egen nedtagning.
Vi dömer: 10-9 Siraj
R2: Siraj fortsätter jobba med sin raka vänster och bakre spark. La Torre försöker anpassa sig och ta matchen till marken men Sirajs nedtagningsförsvar och fotarbete håller kontrollen av matchbilden.
Vi dömer: 10-9 Siraj
R3: La Torre försöker finta sig in på ett närmare avstånd, Siraj cirklar och håller avstånd. De byter slag, där Siraj träffar renare. La Torre pressar större delen av ronden men har svårt att hitta den längre motståndarens haka. Sen nedtagning av Siraj.
Vi dömer: 10-9 Siraj
Resultat: Sahil Siraj vinner via UD, där avståndskontroll och hans raka vänster var avgörande

Underkort:

Zvonimir Kralj vs  Samir Sadoun
R1: Kralj med ett betydande övertag i längd, snabba lowkicks fäller Sadoun och Kralj följer upp med GNP. Snabbt avslut
Resultat: Zvonimir Kralj vinner via TKO R1
Alexander Lindgren vs Eddie Olsson
R1: Lindgren pressar direkt med det lugna men aggressiva fotarbete vi fått se hans senaste matcher. Eddie håller lugnet med bra försvar och letar efter kontringar. Lindgren med en huvudspark och något fler och något träffsäkrare slagen.
Vi dömer: 10-9 Lindgren
R2: Olsson öppnar med fint kroppslag och  lowkick men blir träffad av hårda kontringar. Olsson letar efter nedtagning som ger Lindgren läge för en D’arce
Resultat Alexander Lindgren vinner med submission R2
Jessica Anderson vs Niokolija Milosevic:

R1:Aggressiv och dominant första rond för Milosevic Pressar direkt med hårt GNP och flera submissionförsök

Vi dömer:
10-8 Milosevic

R2:Andra ronden börjar med mycket rörelse och Milosevic jobbar med ett o-ortodoxt utsidearbete, mycket svingar från båda fighters utan mycket set-ups. Milosevic träffar med många leg-kicks men blir träffad av flera högerhänder av Andersson.

Vi dömer:
10-9 Milosevic

R3:Milosevic går tillbaka till pressen som funkade bra i första ronden, pressar Andersson mot burväggen som inte lyckas ta sig därifrån. Med en minut kvar säkrar Milosevic nedtagning och position för att säkra ett övertygande domslut. Vi dömer:
10-9 Milosevic

Resultat: Nikolja Milsosevic vinner på UD
Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer