Nyhet

Zeray klar för match på NJKF i Japan

Ännu en svensk thaiboxare står inför en matchdebut i Japan under mars månad. Den tvåfaldige SM-mästaren Jonathan Zeray från Sweden Top Team går match på NJKF i Okayama, Japan.

Den 15:e mars får den svenske fightern Jonathan Zeray en chans att möta legendaren Kunitaka Fujiwara.

Den 39-årige japanen Kunitaka är ett välkänt namn i Japan som trots sin ålder tävlar aktivt på högsta nivå. Kunitakas meriter bekräftar mer än väl hans förmåga och erfarenhet; han har bland annat varit ISKA- och WBC-mästare, samt har även varit rankad på Rajadamnern Stadium.

Den tvåfaldige SM-mästaren från Sweden Top Team, Jonathan Zeray, är nyligen hemkommen från Thailand där han har spenderat ett antal månader för att utvecklas som fighter.

”Zeray är flera år yngre än sin japanska motståndare och har fortfarande hungern efter att lyckas”, säger Malick Bah som har förhandlat fram matchen.

Zeray har fina meriter och har matchat flitigt både hemma i Sverige, men även en hel del i Thailand. Detta blir dock första gången han går match inför en japansk publik, men Zeray är inte en den som backar för en tuff match.

”Jag ser detta som en grym chans att få visa vad jag går för och jag kommer att göra allt för att stå som segrare”, hälsar Jonathan Zeray.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer