Nyhet

Linda Lindström fortsätter att imponera – vann i Paris Open

Ifjol gjorde Linda Lindström en smått sensationell comeback när det vankades VM i jujutsu på hemmaplan i Malmö. Hon vann guld i VM tio år tidigare, och i höstas vann hon ett silver. Och satsningen verkar fortsätta, de fina resultaten likaså. Lindström, 42, vann idag i Paris open i stilen newaza.

Paris open har för Linda Lindströms del varit ett nytt kapitel i framgångssagan.

Idag vann hon prestigetävlingen i stilen newaza, och hon gjorde det efter en nagelbitare i finalen.
– Inledningsvis var det tufft, sedan kom matchen att bli mer stående och då kände jag att det fanns lite krafter kvar trots allt. Men jämnt in i det sista och lyckades passera i slutsekunderna och därmed säkra guldet. Sååå skönt!!!!

Hon passar också på att hylla den nye coachen för, gårdagens suverän William Seth-Wenzel.
– Jag bad min coach för dagen, William, att pusha med mycket pepp under matchen för att jag skulle orka. Ett stort tack till William som stannade kvar en dag extra för att coacha mig och så självklart vår förbundskapten Micke som skickat peppande sms under dagen.

Text och foto (arkiv): Jonathan Broberg

Fighterpodden avsnitt 69: Karantänspodden

Kommentarer