Nyhet

Intervju med Gunnar Nelson och Halli Nelson inför UFC Fight Night 147

Under ett besök på MMA-klubben Mjölnir i Reykjavik fick vi ett snack med matchaktuella welterviktaren Gunnar ”Gunni” Nelson och hans pappa Harald ”Halli” Nelson om matchupplägg, skador och olika typer av fusk. Tyvärr blev ljudupptagningen inte den bästa, men det finns några guldkorn för den riktiga entusiasten.

Nu på lördag återvänder UFC till London med ett fint matchkort som toppas av två toppmatcher i welterviktklassen. I huvudmatchen möter Darren Till (17-1-1) en tuff motståndare i Jorge Masvidal (32 – 13 – 0) och i co-main event har vi islänningen Gunnar ”Gunni” Nelson (17-3-1) som möter engelsmannen Leon Edwards (16-3-0). Underkortet drar igång 20.00 och huvudkortet klockan 21.00 svensk tid, och du ser hela kalaset via streamingtjänsten Viaplay. Hela matchkortet hittar du här.

Men innan dess du glor på eventet kan du lyssna på två intervjuer nedan.

Gunnar Nelson:

Halli Nelson:

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer