Nyhet

Magnus ”Crazy Viking” Andersson på Top King World Series – TK27 The Finals

På måndag 31/12 ska Magnus ”Crazy Viking” Andersson än en gång gå upp i ringen för att erövra titeln som Top King World Champion. Magnus är en av fyra finaldeltagare, av ursprungliga 16, som kommer att göra upp i finalen av Top King World Series. Den åtråvärda titeln och en prispott på 400 000 thb står på spel. Nyårsgalan är lovad att bli ett av organisationens största event hittills och kommer att hållas i Pattaya, Thailand. De andra finaldeltagarna är Choojaroen Dabransarakham (Thailand), Kim Min Su (Sydkorea) och Victor Santos (Brasilien). 

I Magnus ”Crazy Viking” Andersson senaste match för organisationen skulle han ha ställts mot stjärnan Yodkhunpon Sitmonchai som dock fick dra sig ur pga skada. Istället mötte han Rasising wor. Wiwattananon som han lyckades avsluta spektakulärt i 5:e ronden. 

Här är en highlight från Magnus senaste match:

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer