Okategoriserade

Sponsrad artikel: Upptäck bästa bettingsidorna för MMA

För dig som älskar kombinationen av kampsport och betting kan det vara svårt att lista ut vilka bettingsidor som du bör spela på. Valen är många såvida du inte redan har en favorit. Därför har vi här tagit fram goda tips och råd för att hjälpa dig identifiera bra bettingsidor.

Letar du efter en bra bettingsida där du kan spela tryggt och säkert på olika MMA-event. Om så är fallet, har du kommit till rätt guide. Inledningsvis får du en utförlig information om vanliga typer av satsningar som du kan göra på MMA. Därefter guidar vi dig till dom bästa bettingsidorna som inte bara ger dig bäst odds, utan även har ett gediget utbud av MMA-events som du kan spela på. Med vår hjälp kommer du att hitta enklare i djungeln av alla bettingsidor där ute.

Hur du bettar på MMA

Brukar du och polarna tävla om vem som prickar in mest matcher under ett event? Varför då inte krydda tillvaron och göra en vadslagning av det hela. Kom bara ihåg den gyllene regelen: satsa aldrig med pengar som du inte har råd att förlora.

Första steget inför ett MMA- event är att ta reda på vilka som går upp i varje match. Ju mer påläst du är om varje fighter, desto bättre underlag får du för att kunna göra ett mer rationellt val.

Ser vi till dom olika typerna av satsningarna som du kan göra så består dom i stort sett hos varje bettingsida av följande val:

Olika satsningar som du kan göra

För enkelhetens skull kommer vi här att använda oss av mer engelska termer då dessa används i stort sett av alla bettingsidor där ute.

• Moneyline
Detta är den mest klassiska satsningen som du kan göra. Den går ut på att du väljer en vinnare. Till exempel var Conor McGregor en mot Eddie Alvarez vid UFC 205. Ju större risk du tar, desto större blir belöningen. Så har du modet så ska du se till att satsa på en underdog.

• Method of victory
En annan populär satsning bland MMA som går ett steg längre än moneyline satsningen. Här förutspår du helt enkelt ifall din valda fighter vinner på knock eller ej.

• Total rounds
Som namnet antyder ska du här försöka pricka rätt i vilken rond som fighten avgörs. Det är betydligt tuffare satsning att göra, men ger också mer klirr i kassan ifall du prickar rätt.

Hur du hittar rätt till dom bästa spelsidorna

Med över 50 olika bettingsidor på nätet som konkurrerar om dig som kund är det du som konsument som ånjuter friheten och lyxen med att spela ut spelbolagen mot varandra. En klassiker är att erbjuda en saftig oddsbonus. Vill du ha koll på enbart dom bästa oddsbonusarna föreslår vi att du kikar in hos vår partner bästaoddsbonusar.se istället.

Hos bästabettingsidorna.se gör vi istället en djupare analys där vi kollar på mer aspekter innan vi utser dom bästa bettingsidorna. Ser vi till dom rekommenderade alternativen som vi föreslår för just MMA-betting anser vi att utbud, odds samt svensk support är dom grundläggande punkterna när du ska göra ditt val.

Vilken är bästa bettingsidan för MMA-betting?

När vi gör en recension av en bettingsida försöker vi att ta alla delar i beaktning såsom, regler och villkor, bonusar, cashback, support, kampanjer, användarvänlighet och mycket mera. Dessa är sedan avvägda olika mycket utifrån vad vi tycker och vad användare vi pratar med tycker för att skapa en så rättvis recension så möjligt.

För dig som vill lira helst på UFC går vårt val i slutet på dagen till OHMbet som är specialiserade på att vara bäst på MMA. Utöver att man har starka odds erbjuder man många olika spelmöjligheter. Det är ett helt klart starkt alternativ till mer traditionella spelare och vårt val som den bästa bettingsidan för MMA just nu.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer