ArtikelNyhet

Kampsportsbössan – en insamling i samarbete med Musikhjälpen

Igår inleddes årets Musikhjälpen på Sveriges Radio, en insamling med P3 Sveriges Radio, SVT Play och Radiohjälpen som initiativtagare. Årets insamling belyser faktumet att människor med funktionsnedsättning är en av världens mest diskriminerade grupper. Gör som Fighter Magazine och Fighterpodden – stöd Svensk kampsport och Kampsportsbössan!!!

Med årets initiativ vill Musikhjälpen att kunskapen kring ämnet ska öka hos allt ifrån vårdpersonal till lärare och lagstiftare, bland annat genom att människor med funktionsnedsättning inkluderas i samtalet. Dessutom behövs riktade insatser för att möta individuella behov. För ett barn med funktionsnedsättning kan tidig hjälp och stöd göra enorm skillnad för framtiden. Svenska Budo & Kampsportsförbundet instämmer i årets paroll ”Alla har rätt att funka olika” och har nu startat Kampsportsbössan dit man kan skänka ett bidrag.

Skänk ett bidrag till Kampsportsbössan här.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer