ArtikelNyhet

Fannie Redman gör proffsdebut på Superior Challenge mot Tiia Kohtamäki

Fannie Redman ställs mot Tiia Kohtamäki på Superior Challenge 18 – Fitnessfestivalen den 1:a december i Stockholmsmässan.

Svenska Fannie Redman gör sig redo för sin professionella MMA-debut om två veckor. Hon har gedigen bakgrund som grappler och har ett svart bälte i Judo och brunt bälte i brasiliansk Jiu-Jitsu. Utöver det har hon vunnit SM i båda sporterna och även vunnit EM och SM i amatör-MMA. Motståndaren är finskan Tiia Kohtamäki som gått två proffs-MMA-matcher mot bra fighters. Hon har bakgrund inom boxning och kickboxning och har tävlat flitigt inom båda disciplinerna.

Matchen går i catchvikt – 50 kg. 

– Det ska bli väldigt intressant att se Fannies proffsdebut och hon möter den tuffa finskan Tiia. En klassisk grappler- vs striker-matchning, säger Babak Ashti, grundare av Superior Group International.

För mer info vänligen besök superiorchallenge.com

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer