Nyhet

Superior Challenge 18: Ny svensk talang möter erfaren brasilianare

Bartosz Wojcik möter Lucas Tenorio på Superior Challenge 18 – Fitnessfestivalen den 1:a december i Stockholmsmässan.

Bartosz Wojcik gjorde proffsdebut på förra Superior Challenge galan tidigare i våras och imponerade på publiken med en vinst efter en riktig krigarmatch. Nu några månader senare är han återigen matchaktuell och denna gång mot den mycket mer erfarne brasilianaren Lucas Tenorio som gått totalt tretton professionella MMA-matcher.

Matchen går i bantamvikt – 61,2 kg.

– Bartosz gjorde bra ifrån sig i proffsdebuten och jag ser fram emot att följa hans utveckling. Lucas är helt klart en stor utmaning. Det ska bli spännande att se hur matchen utspelar sig, säger Babak Ashti, grundare av Superior Group International.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer