Nyhet

Guram Kutateladze vs Glaucio Eliziario på Superior Challenge 18

Glaucio Eliziario åker hela vägen från Rio de Janeiro i Brasilien för att möta en av Sveriges hårdaste fighters, Guram Kutateladze från Malmö på Superior Challenge 18 – Fitnessfestivalen den 1:a december.

Malmöiten Guram Kutateladze visade stor potential under sin förra match på Superior Challenge 17 där han mötte den oortodoxa fightern Nicolas Joannes. Med sex raka vinster bakom sig står svensken än en gång inför en svår utmaning. Glaucio Eliziario representerar en av Brasiliens mest välrenommerade MMA-klubbar där han dagligen tränar med världsstjärnor som bland annat Jose Aldo och Superior Challenges före detta mellanviktsmästare, Thales Leites.

– Guram har stor potential. Han är en lugn, sansad, och teknisk fighter, men framförallt stenhård. Glaucio är en fysisk fighter som gärna maler ner sina motståndare. Stilmässigt är det en traditionell striker vs. grappler matchning som jag verkligen ser fram emot, säger Babak Ashti, grundare av Superior Group International.

För mer info vänligen besök superiorchallenge.com

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer