Nyhet

Adam Westlund vs Jeanpier Basauri blir öppningsmatch på Superior Challenge 18 – Fitnessfestivalen

Både strikern Adam Westlund och grapplern Christopher Jeanpier Basauri gör proffs-debuter på Superior Challenge 18 – Fitnessfestivalen den 1:a december.

25 årige Adam Westlund från Gävle har 6–1 i amatör-MMA-record. Han gick senast match i augusti där han vann på KO och nu är han redo att gå över till proffs. Motståndaren är den 29 årige stockholmaren Christopher Jeanpier Basauri. Han har 4-1 i amatör-MMA-record och gick sin senaste match i maj. Matchen går i Catchweight -75 kg.

”Vi vill alltid börja galan med en spektakulär match och det här är exakt det. Två talangfulla, unga atleter som gör proffsdebut i en klassisk matchning mellan striker vs grappler. Håll i hatten för jag tror den kan bli en av kvällens bästa matcher”
Säger Babak Ashti, grundare av Superior Group International.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer