Nyhet

Stormatch i Japan för Josefine Lindgren Knutsson

Josefine Lindgren Knutsson har haft en strålande utvecklingskurva den senaste tiden och i våras vann hon VM-guld i México. Nu är det klart att hon går en supermatch i Tokyo den 3:e november, mot japanskan Kana.

Det blir en spännande höst för svensk thaiboxnings senaste världsmästarinna Josefine Lindgren Knutsson (du kan lyssna på Josefine i Fighterpodden nummer 36.). Hon är klar för stormöte i Tokyo under K-1-galan den 3:e november, där hon ställs mot japanskan Kana.
– Man har liksom alltid tittat på det stora k-1 galorna och nu ska man ställa upp där själv. En ära! Arenan är enorm och absolut den största jag ställt upp i. Kana är deras stora stjärna med många knockout vinster. Men hur hon kör och vad hon gör bryr jag mig inte om. Jag respekterar alla utanför ringen men i ringen respekterar jag ingen. Om jag inte slåss med de bästa kommer jag aldrig kunna bli bäst. Jag ska upp till toppen och möta alla.

Matchen i Tokyo blir förstås en stor upplevelse för Lindgren Knutsson, som också har siktet inställt mot Thailand.
– Ska bli så kul att se Tokyo med och en bra uppvärmning till matchen i Bangkok på kings birthday som är en månad efter. Vi har rätt mycket på gång nu som fortfarande inte är officiellt men det kommer ut så småningom.

Avslutningvis vill hon tacka för det stöd som omgivningen ger henne.
– Vill tacka alla för ert fina stöd, så underbart att ha så många bakom sig.

Text: Jonathan Broberg (Budokampsport.se)
Foto: Benjamin Bayard

Fighterpodden avsnitt 69: Karantänspodden

Kommentarer