Nyhet

TV-deal klar för VM-fighten mellan Fornling och Murat den 15 september!

29-årige Sven Fornlings VM-fight med Karo Murat, 34, på galan i Lübeck närmar sig med stormsteg. Fornlings sparringcamp har involverat diverse stjärnor såsom Dominik Bösel, Patrik Nielsen, Vince Feigenbutz och Lolenga Mock. Idag blev det även klart att fighten sänds live på Aftonbladet TV.

– Första gången vi sänder boxning, dessutom med en svensk i match om världsmästarbälte. Det ska bli otroligt spännande med ”fight night” på Aftonbladet.se. Jag är säker på att vi kommer göra en grymt bra sändning, säger Sportbladets chef Pontus Carlgren.

Preliminärt kommer den internationella presskonferensen hållas på tisdag den 11 september i Hamburg och mediaträffen på onsdag den 12 september i Lübeck. Matchen sänds med Aftonbladet Plus Premium för 99 kronor i månaden utan bindningstid.

– Jag känner mig stark. Det blir en stor match, mitt livs match. Nu ska vi in och ge Murat stryk. Att fighten sänds live på svensk TV är bra – de svenska fightingfansen förtjänar den här matchen, hälsar Sven Fornling.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer