ArtikelNyhet

Superior Challenge 17 får tillökning med en dam-match och de sista två matcherna färdigställs

Bea Malecki gör debut i Superior Challenge och möter Mariam Santana, Arman Popal i stenhård match mot Robert Pastuch, och Bartosz Wojcikiewicz möter Joel Moya Schoendorff.

Bea Malecki har ett pro MMA record på 2-0-0, och ett Muay Thai record på 18-2-0. Svensken sadlade om till pro MMA för ca 6 månader sedan och har avslutat båda motståndarna i första ronden. Hon möter Mariam Santan, 1-0-0 i pro MMA record och 11-5-0 i Muay Thai record. Spanjorskan gjorde proffsdebut för nästan ett år sedan efter att hon blev spansk mästarinna i amatör-MMA.

– Tre jätteintressanta matcher på olika nivåer. Bea och spanjorskan Mariam har väldigt lika bakgrund som stående fighters. Jag ser fram emot att se Bea in action, säger Babak Ashti, Grundare Superior Group International om matchen.

Arman Popal (3-1-0 pro MMA) hade en motståndare som olyckligt nog skadade knät samma dag som matchen skulle offentliggöras men nu har han fått en ny motståndare. Svensken har avslutat alla sina tre vinster via sensationella knockouter och nu ställs han mot den stenhårda Roberto Pastuch (5-3-0 pro MMA). Roberto tog matchen på kort varsel och sist vi såg honom i Superior Challenge var på 11:e galan mot Fernando Gonzalez. Argentinaren bodde och tränade i Göteborg under en period men är numera bosatt i Österrike.

– Arman har imponerat väldigt mycket på mig och han ställs mot sin tuffaste motståndare hittills. Roberto är en stenhård fighter och väldigt fysad grappler. Det här är en superintressant match som har potential att bli kvällens match, säger Babak Ashti.

Bartosz Wojcikiewicz gör proffsdebut mot Joel Moya Schoendorff (1-1-0 pro MMA) i en förmatch.

– Bartosz och Joel är två unga herrar som har väldigt mycket att bevisa och de kommer garanterat bjuda publiken på en händelserik match, säger Babak Ashti.

Europas mest högkvalitativa MMA-gala Superior Challenge fyller 10 år och organisationen firar det genom en lyxig inramning av den 17:e galan som går av stapeln 19:e maj på Cirkus. Superior Challenge valde att ta in MMA i finrummet dels genom valet av denna anrika arena med möjlighet till exklusiva VIP- och hospitality-lösningar. Men även via valet av Radisson Blu Royal Park Hotel som officiell hotellpartner, och platsen för invägningen, den nyöppnade exklusiva spa- och träningsanläggning Haga Health Club. Allt detta tillsammans utformar den lyxiga och kungliga känslan av galan som Superior Challenge eftersträvar.

Superior Challenge 17 kommer även att sändas live på Viaplay Fighting.
 

Superior Challenge 17
19:e maj 2018, insläpp 17:00, förmatcher startar 18:00, show opening 19:00 på Cirkus, Djurgårdsslätten 43–45, Stockholm.

Info superiorchallenge.com

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer