Nyhet

Reza Madadi: ”Det är bara att säga Inshallah och köra”

År 2013 chockade Reza Madadi världen genom att besegra Michael Johnson via submission i början av den tredje ronden. Det var senaste gången vi såg honom fightas i Sverige. Imorgon går Madadi återigen match på svensk mark, på samma arena. Globen. Och han hoppas på samma tur.

 

Madadi har hintat om att morgondagens matchning mot Joaqim Silva kan vara hans sista, och media spekulerar just nu kring om det verkligen stämmer. Allt snack om att ”Mad Dog” lägger av berör inte honom ett dugg just nu.

Det finns ingenting som kan påverka mig. Jag stänger verkligen av och koncentrerar mig på matchen. Jag försöker njuta varje sekund.

38-åringen har inte helt bestämt sig för om matchen blir hans sista i karriären, eller om han faktiskt kommer att ha längtan efter fler matcher. Han tar det som det kommer, helt enkelt.

Jag har inte bestämt mig 100%. Jag får se hur det känns efter söndag. Allt ligger i hans händer däruppe.

Däremot undgår det inte Reza att detta möjligen är det bästa sättet för honom att avsluta sin karriär på.

Det här är bästa sättet. På hemmaplan, min sjunde UFC-match, och kontraktet löper ut.

Reza Madadi har aldrig tagit en match på så kort varsel, men han ville inte missa detta stockholmskortet. Att tacka ja till matchen var därför en självklarhet. Han har tränat på bra, och mycket sedan matchen mot Joe Duffy.

Det är bara att säga Inshallah (om Gud vill) och köra. Det känns jättebra. Jag älskar det här.

 

Foto: Jörgen Jönsson

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer