Nyhet

Resultat: ONE Championship ‘Dynasty of Heroes’

Här är resultaten från ONE-galan där Svenska Zebastian Kadestam går match.

UPPDATERAS kontinuerligt under galan:

Chen Lei besegrade Jeremy Meciaz på TKO
Rika Ishige besegrade Nita Def via submission
Tiffany Teo besegrade Rebecca Heintzman-Rozewski på enhälligt domslut
Amir Khan besegrade Rajinder Singh Meena på TKO
Geje Eustaquio besegrade Anatpong Burned på enhälligt domslut
Dejdamrong Sor Amnuaysirichoke besegrade Adrian Matheis på TKO

Grapplingmatch (15 min, en rond):  Garry Tonon besegrade Shinya Aoki vi submission (leg lock)

Zabaztian Kadestam vs. Luis Santos

Rond 1:

Kadestam var lite avvaktande och Santos hade riktigt hårda sparkar (men dock inte så många och många träffades Kadestams handskar). Med drygt 1,5 minuter kvar av ronden gick Kadestam ner (ramla/svep) av en låg spark och Kadestam fick ronden ut försvara sig mot svartbältet Santos som bland annat jobbade med knän vilket är tillåtet trots att man är i markspelet.

Rond 2:

Kadestam öppnade bättre än första ronden och fick in några sparkar men med 3 min kvar tajmade Santos en double leg och fick ner Kadestam och började jobba med armbågar. Med 01:30 ställdes de två upp igen. Med nästan en minut kvar svepte Santos återigen Kadestam som återigen fick jobba underifrån. Detta är en fight som Kadestam ligger under inför tredje och sista ronden, men matchen poängsätts inte rond för rond utan för sin helhet. Allting kan hända.

Rond 3:

Kadestem ser ut att ha mest energi men blir ändå nedtagen. Kadestam använder buren för att komma upp igen. Kadestam nedtagen igen som försöker komma upp. Kadestam börjar bli desperat och kommer upp igen. Kadestam lyckas få till ett knä i en nedtagning och jobbar vidare med knän mot den liggande Santos som knockas!!!

Vinnare ZEBASTIAN KADESTAM på KNOCKOUT (Knän)

(champion) Ben Askren besegrade Agilan Thani via submission (arm triangle)
Angela Lee besegrade Istela Nunes via Submission (Anaconda)

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer