ArtikelNyhet

Reza ”Maddog” Madadi Klar För UFC Fight Night: Gustafsson vs. Teixeira

Idag står det klart att Reza ”Maddog” Madadi ställs mot Joaquim Silva vid galan UFC Fight Night: Gustafsson vs. Teixeira, som går av stapeln nästa söndag den 28 maj i Ericsson Globe i Stockholm. Detta på grund av ett avhopp av den ryska fighten Mairbek Taisumov som har fått en axelskada.

– Det känns fantastiskt kul, det är ju det här man vill, få fightas inför sin egna hemmapublik. Nu fick jag chansen på kort varsel, så det är bara gå in, sätta på en show, vinna och skicka hem brassen med en förlust, säger Reza ”Maddog” Madadi.

Till följd av en hög efterfrågan från svenska fans meddelade UFC tidigare i år att man kommer tillbaka till Stockholm. Detta blir fjärde gången organisationen anordnar ett live-event i Sverige.

Senaste tillfället var januari 2015 då 30 000 fans fyllde Tele2 Arena och satte rekord som det mest besökta UFC-eventet i Europa någonsin. Trycket på biljetter har varit högt även denna gång och med en dryg vecka kvar till eventet i Globen finns endast ett fåtal platser kvar.

Reza Madadi kommer att ställas mot brassen Joaquim Silva i viktklassen lättvikt.

– Det blir en tuff match mot en duktig kille, men det spelar ingen roll. Han kommer till min stad och tror han kommer vinna för att jag tagit matchen på kort varsel. Det han inte vet är att Maddog på hemmaplan aldrig kommer låta honom vinna. En Maddog på hemmaplan är inte en bra motståndare för någon, säger Reza ”Maddog” Madadi.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer