ArtikelNyhet

”Hoppas att alla nationer säger att jag sabbade deras mästerskap” – hör Axlings VM-uppsnack i nya Kampsportspodden!

Patricia Axling är den ende kvarvarande världsmästaren i thaiboxning, i sin normal viktklass, som är med i Minsk. Sofia Olofsson satsar på proffsturnering i Asien, Bea Malecki sadlar om till MMA och Anna Strandberg går ner en vikt från -71 till -67.

I det första avsnittet av Kampsportspodden, med Jonathan Broberg och Kenneth Range, intervjuas Axling inför VM. Målsättning är klar, det är att försvara VM-guldet. I podden berättar hon om hur ett VM ser ut och att finländarna tyckte att Patricia sabbade deras VM och EM i fjol.
– Jag hoppas att alla nationer säger att jag sabbade deras mästerskap, säger hon.

Lyssna på första avsnittet av Kampsportspodden här nedan.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer