Nyhet

Ikväll kl 22:00 sänds Superior Challenge 15 på TV10

Fick du inte tag på biljetter till Superior Challenge’s fullsatta MMA-gala som gick av stapeln den 1:a april i Eriksdalshallen, eller live-sändningen på Viaplay? Ikväll kl 22:00 har du möjlighet att se den på TV10.

Galan som sändes live på Viaplay bestod av totalt elva matcher med Sveriges MMA-elit som ställdes mot internationellt motstånd. Efter tre titelmatcher och korades tre helt nya Superior Challenge mästare. Simon Sköld mötte sin tuffaste motståndare hittills, Nordiska MMA-eliten matchades mot varandra, nya stjärnor gjorde proffsdebut, MMA-pionjärer som gick sin sista match, och lovande unga talanger stärkte sin position som Nordens framtidshopp. Följ våra svenska och nordiska hjältar i Europas mest kvalitativa MMA-gala på TV10 ikväll den 15:e april 2017 kl 22:00.
Papy Abedi vs Dylan Andrews (rematch från UFC och titelmatch i mellanvikt)
David Bielkheden vs Morten Djursaa (titelmatch i weltervikt)
Simon Sköld vs Juntaro Ami
Martin Akhtar vs Kevin Petshi (titelmatch i bantamvikt)
Zebaztian Kadestam vs Juho Valamaa
Thomas Hytten vs Fernando Flores
Oliver Enkamp vs Frodi Hansen
Alexander Bergman vs Roggy Lawson
Zvonimir Kralj vs Marthin Hamlet Nielsen
Dilmurod Movlonov vs Kaspars Peregudovs
Rostem Akman vs Ole Magnor
Nästa gala, Superior Challenge 16, är planerad att gå av stapeln den 2:a december 2017.
Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer