Artikel

UFC: Svårare att sälja slut i Globen än tidigare

Det har visat sig att galan den 28 maj inte riktigt blir utsålt lika snabbt (eller alls?) som tidigare?

Många är just nu de läsare som hör av sig till oss angående UFC i Stockholm den 28 maj. Mycket handlar om att galan inte är slutsåld och anledningar till det. Somliga är faktiskt rätt sura.

Här är några av de kommentarer som fällts den senaste tiden av er läsare: 

Det är helt sjukt att UFC nästan dubblat kostnaden för biljetterna. En plats som tidigare kostade 1300 kostar en bra bit över 2000 nu. Den här gången stannar jag och kompisarna hemma.

Va tycker herr Kölle om att priserna dubblerats i Globen sedan 2012 när första UFC-galan hölls?
Jag är skitsur faktiskt. Jag och lillgrabben skulle åka till Stockholm och se på UFC i maj men det är helt enkelt för dyrt.
Nu när Superior Challenge är så bra och dessutom man kan kolla med engelska kommentatorer på Viaplay så blir det att stanna hemma söndagskvällen där 28onde maj. Tycker ni priserna verkligen är ok?
Men hallå!? Har ni sett priserna? Det är fan inte okej. UFC Stockholm kommer knappast bli utsålt. Men det här kommer ni väl inte rapportera om för alla kysser UFC:s arsle! Tack för mig.
Snälla skriv något om UFC-galan i Stockholm i maj. Det är jättedyrt och dessutom ett dåligt kort. Vad tänker UFC med? Alexander Gustafsson kommer säkert skada sig eller så drar sig Glover ut. Vad är det för kort då?
Saftigt! Jäkligt dyrt på galan i Globen. Jag är besviken.
Ja, så lyder en del av alla de åsikter som kommit till mig och Fightermag den senaste tiden. Självklart rapporterar vi om det här. Det finns ingen tvekan om det och vi förblir objektiva (så gott det är möjligt) och då många av er läsare ville att vi tog upp det här så gör vi det.
Om Globen kommer bli slutsålt eller ej är oklart men här ser ni hur mycket som är bokat i skrivande stund (det i färg/inte i grått är inte bokat).
Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer