ArtikelNyhet

Bea Malecki om nomineringarna till Kampsportsgalan: ”Att se mitt namn bland alla stjärnor är stort”

På lördag är det dags för Kampsportsgalan. Med SM-, EM-, och VM-guld i thaiboxning 2016 hade Bea Malecki ett starkt fjolår och hon är nominerad i två kategorier på lördag: Årets genombrott och Folkets Pris- guldstuban.

Bea Malecki medger samtidigt att det är något extra speciellt att bli nominerad till galan.
– Ändå sedan jag började med thaiboxning har det varit ett mål för mig att bli nominerad. Nu är jag det, och det känns så klart jättebra. Svensk kampsport är sjukt grym, och att se mitt namn bland alla stjärnor är stort.

Kampsportsgalan kommer att streamas via budokampsport.se och kampsportsgalan.nu till en kostnad av 99 kronor. Här köper du sändningen.

Text och foto via Budokampsport.se

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer