ArtikelNyhet

Patricia Kazimierczak kan bli årets förebild: ”varmt i hela hjärtat”

BJJ-stjärnan Patricia Kazimierczak råkade ut för en otäck skada som länge hämmade henne. Men väl på andra sidan har hon utvecklats enormt och hittat ny kraft i sin BJJ. Nu är hon aktuell som nominerad till årets förebild.

I fjol vann Patricia Kazimierczak dubbla VM-brons och gjorde sitt kanske bästa år i karriären. Kazimierczak är en stor inspirationskälla. Men hon blev själv överraskad av nomineringen.
– Jag blev uppringd av en vän som gratulerade mig till nomineringen. Jag förstod ingenting när hon till slut skickade länken. Jag!? Årets förebild. Blev så rörd att det blev varmt i hela hjärtat.
– Det jag gör och den jag är har bara handlat om att ge tillbaka. Ge tillbaka till de som gav mig kärlek, peppade och aldrig gav upp. De som gav mig och andra rätt förutsättningar och grogrund för att bli det vi ville bli. Ekvationen är rätt enkel: “Be the person you needed when you were younger”.

Kampsportsgalan kommer att streamas via budokampsport.se och kampsportsgalan.nu till en kostnad av 99 kronor. Länk till streamen kommer ut under veckan.

Text och foto via Budokampsport.se

Fighterpodden avsnitt 69: Karantänspodden

Kommentarer