Ariel Helwani bekräftar Fightermags uppgifter om UFC i Stockholm i maj

Fightermag var ensamma med att gå ut med att UFC-galan i Sverige skulle äga rum söndagen 28e maj. Nu har journalisten Ariel Helwani bekräftat uppgifterna.

Viaplay ska komma med en nyhet på tisdag och har bjudit in press. De berörda ska också finnas på plats och av allting att döma rör sig detta om Alexander Gustafsson och Glover Teixeira som ska mötas 28e maj (söndag) i Stockholm.

Enligt uppgifter till mig så är ännu inget helt säkert dock då det som alltid krävs en officiell ansökan hos MMA-Förbundet och sedan Länsstyrelsen i Örebro (Kampsportsdelegationen som ytterst är de som tar beslut kring matcher), men det är med största sannolikhet något som kommer göras inom kort. UFC har ett nästan fläckfritt förflutet  i Sverige med sina UFC-galor.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer