Nyhet

Först SM, sedan GLORY för Burim Rama

Med fullt fokus och endast ett par dagar kvar till SM har nu Burim Rama fått glädjande besked. Rama kommer nämligen att få äntra GLORY-ringen igen. Något som han gjorde för lite mindre än ett år sedan, i Köpenhamn, mot Joakim Hägg.

Trots att även denna match äger rum i Köpenhamn, under GLORY 40, så kommer det att vara annorlunda. Rama kommer nämligen att vara en av fyra aktörer i en mellanviktsturnering där vinnaren av finalen kommer att få möta titelhållaren i mellanvikt. Just nu är det Jason Wilnis som har bältet i mellanvikt, och han ställs mot Simon Marcus i huvudmatchen för samma gala.

I första matchen kommer Burim Rama att ställas mot Alex Pereira. Om han vinner den väntar vinnaren av den andra semifinalen: Yousri Belgaroui vs. Agron Preteni.

Rama har siktet inställt på att ta hem GLORY-bältet till Sverige, men innan dess ska han kliva upp i de svenska mästerskapen som går av stapeln i Haninge nu på torsdag. 

Just nu har jag fullt fokus på SM som är denna veckan men det ska bli riktigt roligt med GLORY. Efter SM ska jag gå in och njuta fullt ut av hela uppladdningen, matcherna och hela resan som hör till. Jag har siktet inställt på att ta GLORY bältet till Sverige.

Helst ser han att vinsterna kommer via avslut, istället för poäng.

Omslagsfoto: Kimme Persson

 

Direktlänk till skribentens blogg här.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer