Nyhet

Battle of Botnia 2016: Iman Darabi vs. Elena Belaya

En av Sveriges främsta MMA-profiler, Iman Darabi, har efter ett år utan tävlan en ny match under Battle of Botnia i december.

Iman Darabi (2-2) var skulle ha gå match på Scandinavian Fight Nights 1 tidigare i år, men var tyvärr tvungen att ställa in på grund av en armbågsskada. Men nu är hon alltså tillbaka och hon är nog hyfsat revanschsugen efter sina två senaste förluster…

Imans motståndare Elena Belaya (0-1) har bara en professionell match tidigare och förlorade då under Warriors Honor 2 mot den betydligt mer erfarna Svetlana Gotsyk (5-3) via armbar i andra ronden.

Lördagen den 10 december på Umeå Energi Arena är det dags för Battle of Botnia att åter igen bjuda på högklassig MMA. Nytt för i år är att Battle of Botnia även arrangerar SM i Amatör-MMA under två dagar. Fredagen och lördagen den 9-10 december ska Sveriges bästa koras i respektive klasser. Med andra ord blir det en fullmatad MMA-helg du inte vill missa.
Din Battle of Botnia-biljett ger dig även tillträde till SM.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer