Nyhet

The Korean Zombie kommer tillbaka

Efter skada och två år inom den sydkoreanska militärtjänsten har nu TKZ meddelat att han är tillbaka.

Den alltid spektakulära Chan Sung Jung eller The Korean Zombie som han kallas har beslutat sig för att återvända till UFC. TKZ ådrog sig en skada i titelmatchen mot Jose Aldo på UFC 163 (som han förlorade) och sen blev det dags för den obligatoriska militärtjänsten på två år.

korean-zombie-t-shirt

Nu när TKZ återvänder vill han helst möta BJ Penn. Penn skulle mött Lamas på galan som ställdes in och det tycks som att han ådragit sig en revbensskada. TKZ anser nu att två fighters (nu i fjädervikten) som kommer tillbaka efter en rätt lång tid bör mötas. Det vill säga han själv och BJ Penn.

TKZ var en spännande fighter och nu hoppas vi givetvis att han kan leverera lika mycket ännu. Han är snart 30 år och han har fått barn sedan sist, men det är givetvis helt oklart angående hur mycket han tränat på MMA.

 

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer