Nyhet

Viktor Gustavsson jagar ännu en seger på Battle of Botnia

Skellefteåsonen Viktor Gustavsson, som är högaktuell efter sin medverkan i Superior Challenge blir den första att presenteras som fighter på Battle of Botnia i december. Han kommer då att möta den dansken Rune Petersen.

Viktor Gustavsson kommer från en imponerande vinst mot Edris Rafigh på Superior Challenge 14 och nu är det klart att Gustavsson också ställer upp i oktagonen den 10 december i Umeå Energi Arena.

– Det här är en mycket intressant match mellan två väldigt explosiva och tekniskt duktiga fighters med bra fotarbete och rörlighet. Gustavsson senaste vinst på Superior Challenge visar att han är en av de mest lovande unga talangerna inom svensk MMA just nu, säger Tor Troeng, arrangör bakom galan.

Gustavsson medverkade även på förra Battle of Botnia och gjorde då en av kvällens bästa matcher mot Kams Ekpo och hoppas kunna bjuda publiken på en minst lika intressant match i år.

Kampsportsgalan Battle of Botnia har genomförts i fem upplagor 2009-2012 och 2015 och galorna har sammanlagt lockat över 9 000 personer till läktarna och publiken har bjudits på uppemot 50 matcher med flera världskända utövare.

Vidare fortsätter Battle of Botnia aktivt arbeta för att främja möjligheten för såväl lokala som kvinnliga utövare samt erbjuda den norrländska publiken på MMA i världsklass.  

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer