Nu är det bekräftat – då återvänder Ronda

Rykten kring Ronda Rouseys vara eller icke vara har varit en pågående diskussion sedan knockoutkvällen då hon förlorade bältet. Nu står det klart att hon återvänder kring årsskiftet.

Minns ni den här lilla rackarn?

https://youtu.be/1sZw1jHMe1Y

Efter knockoutförlusten mot Holly Holm (10-2) var det många kritiska röster som hävdade att Ronda Rouseys (12-1) aldrig skulle kliva in i oktagonen igen. Att hon var märkt. Ute ur leken.

Sedan en tid har dock rykten cirkulerat gällande en comeback och mycket riktigt – nu är det bekräftat. Bantamviktaren har nu plockat ihop alla Rouseybitar sedan knocken och gör comeback den 30:e december under UFC 207. Rousey kommer gå huvudmatchen mot Amanda Nunes (13-4).

Under tiden som den tidigare bantammästarinnan varit borta har bältet vandrat runt en del. Från Holly Holm till Miesha Tate. Idag vilar det hos just hennes motståndarinna – brasilianskan Amanda Nunes.  Uppgörelsen mellan dessa två kommer utspela sig på T-mobile Arena i Las Vegas.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer