Nyhet

Sirwan Kakai: ”Jag är ung, och jag blir bara bättre!”

Det är nu inte många timmar kvar till att Sirwan Kakai ställs mot Joe Warren i co-main event för Bellator 161. Bägge fighters är invägda och klara. Fightermag.se har fått sig en kort pratstund med ”Zohan” inför matchen. Han är supertaggad:

-Hur har uppladdningen varit ?

Uppladdning har varit grym! Jag hade en offseason där jag körde mer styrketräning och tunga konditionspass för att bygga upp min grund samtidigt som jag fokuserade på striking med Sweden top team. Sen en ca 8 veckors fighting camp på American top team.

14302721_10153730440961691_445477043_n

 -Vad har skiljt sig från tidigare uppladdningar?

Normalt har jag aldrig en riktigt uppbyggnadsperiod som jag har haft nu. Jag tycker att det känns riktigt bra och är nöjd med resultaten. Samt har jag flugit ut min coach Sargon Gergeo för att hjälpa mig dom sista veckorna på campet. Första gången jag flyger ut någon som hjälper mig och ser till att jag gör allt rätt dom sista veckorna.

 -Vilka tror du är dina styrkor i matchen mot Warren ?

Jag har fler vapen är Joe Warren och jag har fler sätt att vinna på, jag är ung och hungrig och han är motsatsen! Sen vet jag att han kommer bli förvånad hur bra min brottning är vilket är hans största vapen.

-Hur känns formen?

Aldrig varit i bättre form!

 -Vad skulle en vinst mot Joe Warren innebära för din karriär?

Den skulle skjuta upp mig snabbt! Bara bra saker kommer ifrån en vinst mot ett så stort namn!

-Vad tar du med dig som lärdom från dina tidigare förluster?

Tar lärdom hela tiden och gör mitt bästa för att bli en bättre fighter, jag är ung och jag blir bara bättre!

-Är detta ditt första co-main event? Om ja, hur känns det?

Har varit det tidigare på mindre galor men aldrig för en stor organisation som Bellator. Ju mer ögon på mig desto roligare är det, vill visa vad jag kan!

-Hur slutar matchen?

Kommer vara för mycket för honom, han kommer vilja hitta en väg ut och jag kommer göra mitt bästa för visa honom den snabbaste vägen!

Foto: Bellator MMA

Se invägningsvideon här.

Intervju med Sirwan Kakai:s coach – här.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer