Nyhet

Tre finalplatser och ett brons för det svenska MMA-landslaget

Under gårdagens kvartsfinaler i MMA-VM tog sig Gabriella Ringblom, Cornelia Holm, Rostem Akman och Irman Smajic vidare till semifinal. Dessa fyra hade därmed säkrat var sin medalj i årets världsmästerskap.

För Tobias Harila och Daniel Schälander tog VM-resan tyvärr slut igår. Bägge fighters förlorade sina matcher via domslut.

Idag väntade semifinaler, och chansen för de tävlande att utmana om de tyngre medaljerna. Slutligen fick Sverige tre fighters i final. Gabriella Ringblom vann sin semifinal via domslut. Likaså Cornelia Holm. Irman Smajic segrade vackert via en giljotin redan i matchens första rond.

Rostem Akman kommer tack vare en fin VM-insats att tilldelas en bronsmedalj under prisceremonin.

Finalerna går av stapeln på söndag!

 

Foto: IMMAF, 2015

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer