ArtikelNyhet

MMA-landslaget: VM i Vegas del 3

 

MMA-landslagscoachen Anders Ohlsson inför den fjärde matchdagen:

Kvartsfinalerna är avklarade och vi fick med oss fyra av sex fighters till dagens semifinaler. Ett riktigt bra resultat men man önskar såklart att alla sex fick chans att fightas om medaljerna.

IMG_8158

Både Tobbe och Daniel krigade riktigt bra och det var jämna matcher som tyvärr inte gick i deras favör.

Sitter nu och inväntar Irman på invägningen. Gabriella, Cornelia och Rostem är klara och mumsar energi för att kunna omvandla de redan bärgade bronsfärgade medaljerna till en ljusare guldaktig kulör. Kommer bli en grym dag!
IMG_8143

Igår kväll struntade vi i Strippen och käkade på en riktigt bra thailändsk restaurang här på hotellet. Det var skönt att spara in restiden till och från huvudgatan och få några extra timmar chill innan läggdags.

Några av oss passade på att se Alvarez krönas till lättviktsmästare och Roy Nelson med ett leende äta den hårdaste uppercuten vi sett någon bli träffad med utan att somna i en vecka.

Därefter var vi tvungna att checka in årliga världsmästerskapet i Beerpong som gick av stapeln på hotellet! Sjukt seriöst med egen liga, 50.000$ i prispengar och regerande mästaren på plats! :-)

FullSizeRender (2)

Nu ska det laddas på med energi innan vi drar till arenan för att säkra upp våra finalplatser. Jag tror det blir i form av amerikanska pannkakor med lönnsirap och rikliga mängder bacon…

Go Team Sweden!

 

Det står nu klart att Sverige har tre finalister i detta års MMA-VM. Läs mer här

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer