Nyhet

Lättungviktare död i smitningsolycka

Det blev nyligen bekräftat av amerikansk media att den kanadensiska lättungviktaren Ryan Jimmo avlidit efter en smitningsolycka.

Enligt uppgifter från polisrapporten ska en hetsig diskussion uppstått mellan två förare. När den man som benämnts som ”34-åringen”, nu bekräftad som MMA-atleten Ryan Jimmo, vänt ryggen för att lämna argumentationen så ska föraren av den andra bilen snabbt accelererat sitt fordon och kört på honom. Föraren försvann sedan från platsen. Jimmo dog kort därefter av sina skador.

Ryan Jimmo har en MMA-historik bestående av nitton vinster och fem förluster. UFC-debuten gjorde han 2012 då han vann en bonus för ”Knockout of the Night” efter att avslutat Anthony Perosh under UFC 149 Faber vs. Barao. Hans senaste match var mot Francimar Barroso i maj 2015. En match som han förlorade via ett enhälligt domslut.

Ryan Jimmo blev således 34 år gammal.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer