ArtikelNyhet

ZiiiP™ – En smartare uppfinning !

Vad saknar du inom träningen och vad är nästa stora uppfinning? Det är frågor jag ibland ställer mig. Det är lätt att tänka att det är den häftigaste nya maskinen på gymmet eller så, men faktum är att det ibland är klart mindre saker som påverkar minst lika mycket.

Jag har fastnat för en ny uppfinning, och jag är nästan helt säker på att du kommer gilla den du med. Nu finns det nämligen en lösning till allt proteinkletande efter en svettig kampsportsträning. Lösning till den illaluktande shakern som inte får plats i väskan, men även lösning till skåpnyckeln som försvinner och din dagliga dos vitaminer.

Lösningen är ZiiiP Shaker™. Namnet kanske inte säger så mycket, MEN det är världens första hopfällbara shaker. Skapad av svenska bolaget ZiiiP Bottles AB. Med en himla massa funktioner löser den det mesta. Se själv nedan.

Visst är den cool? Glöm alla smarta shakers, detta är en SMART shaker på riktigt. Gör som mig, klicka in HÄR och skaffa dig en egen.

 

Denna artikel är en annons. 

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer