Nyhet

Alexander Gustafsson – en av sommarpratarna i P1

I sällskap av bland annat skidåkaren Johan Olsson, föredetta stadsministern Ingvar Carlsson och gastronomen Edward Blom så sommartalar Alexander Gustafsson ut i Sveriges Radio om en dryg månad.

Under tiden som vi väntar på besked kring Alex Gustafssons nästa steg i karriären så kan vi i alla fall glädjas åt att vi inom kort får lyssna till hans personliga berättelse. Detta efter att Sveriges Radio presenterat Arbogasonen som en av sina sommarpratare i det populära programmet Sommar i P1.

Gustafsson släppte nyligen sin självbiografi The Mauler där han berättar om bondgrabben med den stökiga bakgrunden som upptäckte en sport som kom att förändra riktningen på livet. Hur personlig han väljer att vara får vi reda på först den 9:e juli klockan 13:00.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer