Nyhet

Thaiboxningspecialen av Fighter Magazine ute nu!

Fighter Magazine 2/2016 innehåller exakt allt du behöver veta om svensk thaiboxning. Vilka som ingår i landslaget, vilka som kommer leverera medaljer, de historiska hjältarna, konkreta thaiboxningstips, sportens själ med Peter Wetzelmayr och en regelgenomgång för dig som inte törs fråga. Högaktuella omslagspersonen Sofia Olofsson berättar om det hårda livet på toppen. 

I numret hittar du också nyblivna welterviktaren Oliver Enkamp, som sonderar konkurrensen i MMA. Po Lindvall avslöjar vilken coaching som ger bäst resultat. MMA-fightern och kostproffset Jill Holmström visar vad hon käkar en vanlig vecka. Film- och fightingkonnässören Simon Kölle utser de 50 bästa kampsportsrullarna. Du får också veta vad som rör sig i huvudet på Musse Hasselvall, Rickard Nordstrand, Jonathan Broberg och Isa Tidblad Keskikangas. Och mycket mycket mer.

Fighter Magazine hittas på Pressbyrån, Shell/7-Eleven, Press Stop med fler, i Sverige och Norge samt digitalt via Readly och Story.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer