Nyhet

Thaiboxnings-VM 2016 – Dag 6: Två vackra avslut för svensk del

Vi är snart inne på dag nummer sju av thaiboxnings-VM 2016, men vad hände egentligen under den sjätte dagen? Här är en kort summering.

Idag gick sex svenskar match. Tre damer och tre herrar. Bland herrarna fanns Jönköping egna Erik Berglund som minst sagt hade publiken på sin sida. Jublet steg när Berglund äntrade ringen, men trots en jämn match blev det domslutsförlust mot bulgaren.

Tisdagen var en tuff dag även för damerna. Först ut var Sofia Olofsson som visade superb form som vanligt, och är nu vidare i tävlingarna efter en vinst via domslut. Sandra Bengtsson hade matchen i sina händer, och fick fransyskan till räkning. Kort därefter gick hon in i en höger, och domaren bröt matchen (i första ronden). Sist ut bland damerna var Isa Tidblad Keskikangas, som tyvärr också förlorade (via domslut).

Dagen bjöd också på två vackra avslut för svensk del. Costantino Nanga avslutade Dias Kassenov tidigt in i andra ronden. Även Simon Ogolla bjöd på ett avslut i tredje ronden efter att ha totaldominerat fransmannen Mounir Bounouhi.

Imorgon är det semifinaldags. Schemat kommer i vanlig ordning upp på hemsidan under förmiddagen. Håll utkik.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer