Nyhet

Emil Weber Meek chockar världen genom vinst över Palhares

Ingen sund människa trodde att Emil ”Valhalla” Weber Meek skulle ha en sportmössa mot Palhares, men detta är MMA.

I MMA kan allting hända och vi som trott på Emil Weber Meek ett tag och sett hans utveckling trodde på honom. Faktum är att undertecknad även bettade på att Emil skulle vinna (5,50 gånger pengarna). Men 99% trodde inte att den ”okände” norrmannen skulle kunna göra det han gjorde.

Emil_valhalla_seger2

I första ronden märktes det att Emil var större än Palhares och hade det stående. Palhares försökte skjuta in och det var då Emil förvandlades till en viking och skickade iväg ca 20 slag och 12 armbågar (kändes det som) vilket avslutade Palhares.

Emil_Norge

Detta är kanske Norges största seger någonsin inom MMA bortsett Hansens enorma vinster förstås.

Emil1

Även supertalangen Jack ”The Joker” Hermansson vann på Venator III.

Mycket stort grattis!

 

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer